Meny

Personlig assistans

Våra kunder berättar

Vi på Plusfamiljen värnar om våra kunder. Vi fungerar som det extra pluset i familjen, den som finns där, hjälper, lyssnar och ställer upp när det behövs. Vårt mål är att ge en personlig assistans där livet bara flyter på.
Här nedan kan du läsa några av våra kunders berättelser, bland annat om hur allt började och vad vi har för relation till varandra.

Kundberättelse_plusfamiljen

”Får man hjälp av ett företag som Plusfamiljen blir allt mycket enklare”

Äkta engagemang och genuin omtanke om sina kunder, men även stor juridisk kunskap och en trygg, stöttande hand. Allt detta kände Marcus Lindahl, pappa till 13-årige Coriander, att han fick när han bytte till Plusfamiljen. ”Det mesta känns annorlunda och bättre än med de tidigare...

Läs mer
Kundberättelse_plusfamiljen

”Plusfamiljen har man verkligen i ur och skur”

Efter åtskilliga turer och flera års kamp för att få hjälp var Pia Brockman, vars hjärnskadade man Per behöver daglig assistans, redo att ge upp. Men då kom hon i kontakt med Plusfamiljen. Det förändrade allt. ”Hela livet kom tillbaks. Det var en enorm lättnad”, säger Pia.

Att...

Läs mer
Denna webbplats använder cookies

Vi bakar lite kakor som du gärna får acceptera, detta för att vi vill utveckla vår hemsida och service till det bättre. Utan kakor är detta inte möjligt, hjälp oss att bli bättre! ❤ Informationen identifierar i huvudsak inte dig direkt utan används huvudsakligen för att få webbplatsen att fungera som du förväntar dig.