Meny

jobba som assistent

Jobba hos oss

Flera av våra medarbetare har funnits med oss sedan starten 2006 vilket vi är mycket glada och stolta över! Vi vill att du som anställd ska må bra och känna att ditt jobb är meningsfullt. Som personlig assistent är du otroligt viktig för en annan människa och ibland för en hel familj.

Våra assistenter är våra hjältar – inget vi utan er!

Hos oss kan man börja helt utan erfarenhet, vi utbildar dig. Eller har du massor av erfarenhet från yrket, toppen! Vi söker människor med rätt inställning och hjärtat på rätta stället. Vi vill gärna bli fler så välkommen att bli en av oss – och det extra pluset i någons liv.Som medarbetare hos oss får du:

Närvarande ledarskap

En kontaktperson-din chef, finns där för att svara på både praktiska frågor och för att ge stöd.

Kollektivavtal

Vi vill att ni medarbetare ska känna er trygga och därför har vi bra villkor. Kollektivavtal finns för din trygghet idag men även för din framtid.
Via kollektivavtalet får du bland annat semesterersättning, ob-tillägg och en fast grundlön per timme.

Fast veckoschema

Vid många av våra tjänster har du ett fast veckoschema/fasta tider – förutsebart och tryggt för dig!
Vill du jobba extra, deltid eller heltid. Vi har kunder med olika behov och därför finns möjlighet att arbete på det sätt som passar för just dig.

Försäkring och friskvårdsbidrag

Vi har en försäkring för din trygghet och friskvårdsbidrag för att du ska må bra.

Utbildning

Vi vill att ni som medarbetare känner att ni utvecklas och har rätt kompetens för uppdraget. Därför finns möjlighet till utbildning som anpassas efter varje kund.
Dessutom utbildar vi dig i HLR (hjärt- och lungräddning) varje år.

Alla räknas

Vi arbetar ständigt för att bli en ännu bättre arbetsgivare. Därför involverar vi våra medarbetare när vi ska utveckla och utvärdera vår verksamhet. Vi har månadsbrev med rolig och nyttig information om företaget och varje månad utser vi ”månadens assistent” för att lyfta och inspirera varandra.

 

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️