Meny

Personlig assistans

Assistentlyftet!

Det är dags att lyfta yrket, och inte vilket yrke som helst - Personlig assistent! Vi kallar det assistentlyftet! Yrket får inte den uppmärksamheten det förtjänar, det vill vi vara med och ändra på.

Som personlig assistent är du i många fall någon annans händer, ben eller röst. Du gör det möjligt för någon att kunna leva sitt liv på sina villkor.

Yrket kan innehålla många olika delar; ibland iklär du dig rollen som lärare, ibland psykolog, en vän eller ett funktionellt stöd som respektfullt finns där när behovet finns. Du jobbar oftast i någon annans hem, tillsammans med familj och andra anhöriga. Det kan kännas meningsfullt och givande men också utmanande och svårt.

Med andra ord ett oerhört viktigt yrke som förtjänar all uppmärksamhet. Följ vårt initiativ på #assistentlyftet.

Vi vill att fler ska få upp ögonen för det här fantastiska yrket och att våga ta steget mot ett meningsfullare arbetsliv.

Tillsammans är vi stolta över ett av världens viktigaste jobb!

 

Du är superkompetent!

Här har vi samlat några kompetenser och egenskaper att sätta på ditt cv!

 

 

 

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️