Plusfamiljen personlig assistans hemsida

Hur är det att komma på intervju hos oss?

Kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Här går vi igenom processen från att du skickat in din ansökan till att du blir anställd.

Ansökan och telefonintervju

Efter att du har skickat in din ansökan via vår hemsida har vi först en telefonintervju som tar ca 30–45 minuter. Under den intervjun går vi igenom om du kan arbeta de tider som efterfrågas, om du uppfyller de krav som finns, din inställning till intimhygien, hur din befintliga arbetssituation ser ut, om resvägen till kund är rimlig för dig samt om du har något i belastningsregistret som du vill tala om för oss. Vi frågar även om vem du är som person och hur ditt privatliv sammanflätas med ditt arbetsliv.

Fördjupad intervju

Om både du och vi fortfarande är intresserade efter intervjun, kommer vi att presentera dig för kunden. Om allt känns positivt hos kunden blir du inbjuden till en andra intervju, antingen på vårt kontor i Stockholm eller digitalt beroende på var du bor. Till den här intervjun ber vi dig om belastningsregister tillsammans med legitimation samt ditt löneanspråk. Den andra intervjun tar ca 60–90 minuter och görs tillsammans med aktuell kundansvarig. Under intervjun berättar vi mer om Plusfamiljen och vilka som arbetar på kontoret, vi berättar även all praktisk information om kollektivavtal, friskvård och andra rutiner. Dessutom kommer vi kortfattat beskriva kunduppdraget och svara på eventuella frågor. Efter det får du möjlighet att berätta om dig själv och din bakgrund, varpå vi kommer att ställa kompletterande frågor. Exempelvis kan vi fråga hur en tidigare chef eller kollega skulle beskriva dig, samt hur du hanterar och upplever konfliktsituationer. Slutligen kommer vi att be om minst två referenser.

Möte med kunden

Därefter är det dags att träffa kunden. Detta steg varierar från person till person. Vissa kunder genomgår en separat intervju, medan andra genomgår en mindre informell träff där ni känner av kemin. Ibland får du även träffa en förälder eller annan anhörig. 

Anställning

Avslutningsvis kommer du erbjudas en anställning – grattis till ditt nya jobb! Men det är också ett grattis till oss eftersom vi får en ny kollega! Här kan du läsa mer om hur det går till när du har blivit anställd.

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️