Vad händer när du blir anställd hos Plusfamiljen?

Är du vår nya kollega, eller är du intresserad av att arbeta hos oss? Kul! Här berättar vi vad som händer när du blir anställd.

Anställning och underskrifter

Vid anställningen kommer du att skriva under viktiga dokument som tystnadsplikt, lex Maria, lex Sarah och andra policys specifika för Plusfamiljen. Du får även tillgång till vår utbildningsplattform, där du kan studera personalhandboken och andra relevanta utbildningar.

Introduktion och avstämning

Sen är det dags för introduktion, som varierar beroende på kundens behov. Ibland är det 2 stycken introduktioner och ibland är det 5-6 stycken. Är det mycket medicinska saker att lära sig blir det ju såklart fler introduktioner.

Under de första 3 månaderna kommer du att ha månatliga avstämningar med din kundansvarige för att säkerställa din trivsel och besvara eventuella frågor. Efter 6 månader erbjuds möjligheten till en fast schemarad, förutsatt att både du och din kund är nöjda. En gång om året med start under ditt första år kommer du ha ett medarbetarsamtal med din kundansvarige. Dessutom kommer du ha personalmöten med eventuell grupp och ibland tillsammans med din kund. 

HLR

Vi är väldigt stolta över att vi utbildar alla våra assistenter i HLR. Du kommer därför under ditt första år få gå en grundläggande utbildning i hjärt- och lungräddning (HLR), som uppdateras årligen genom repetitionsutbildningar.

Medarbetarundersökning

Vi strävar efter att bli en ännu bättre arbetsgivare. Därför genomför vi medarbetarundersökningar två gånger om året – en mer omfattande och en mindre – för att säkerställa att din röst hörs och våra förbättringsområden identifieras.

Varmt välkommen till Plusfamiljen! Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️