Personlig assistans i Karlstad

Information om personlig assistans för dig som befinner dig i Karlstad.

Du som har en funktionsnedsättning kan få assistans för att kunna leva ett bra och självständigt liv på dina villkor. Rätten till assistansen styrs av LSS, Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Lagen finns för att du ska kunna leva som andra utan att begränsas av din funktionsnedsättning. Du ska till exempel ha möjlighet att arbeta, studera eller ha någon annan meningsfull sysselsättning. Du ska också kunna vara delaktig i samhället och kunna ta del av bland annat kultur och fritidsaktiviteter på samma sätt som andra. Läs mer om hur Karlstad arbetar med personlig assistans

Personlig assistans Plusfamiljen

Personlig assistans för alla

Vi på Plusfamiljen erbjuder personlig assistans för barn och deras familjer, ungdomar och unga vuxna samt vuxna. Oavsett ålder och behov kan du vara trygg i att du får en assistans som passar just dig. Det är du som styr hur den ska se ut och vi utformar den tillsammans med dig. För alla som har assistans har olika liv – vissa vill ha full fart medan andra gillar att ta det lugnt.

Att bli kund hos oss är enkelt och vi finns för dig hela vägen från start till mål. Har du redan ett beslut? Eller behöver du hjälp att ansöka? Oavsett – hör av dig till oss. Genom åren har vi hjälpt många människor att kunna leva sina liv som de vill. Och vi hjälper gärna dig också. Här kan du läsa mer om hur du blir en del av Plusfamiljen.

Denna webbplats använder cookies

Vi bakar lite kakor som du gärna får acceptera, detta för att vi vill utveckla vår hemsida och service till det bättre. Utan kakor är detta inte möjligt, hjälp oss att bli bättre! ❤ Informationen identifierar i huvudsak inte dig direkt utan används huvudsakligen för att få webbplatsen att fungera som du förväntar dig.