Plusfamiljen funkisfestivalen tävlingsregler

Tävling

Plusfamiljen är en superstolt sponsor till Funkisfestivalen. Nu har du chansen att vinna 2 stycken biljetter till finalen på Stockholm Waterfront, den 29e augusti!

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med intellektuell och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. 12 bidrag från lika många kommuner har gått vidare till finalen, från semifinalerna, där 24 bidrag tävlade. 29 augusti 2022 är det dags för finalen på Stockholm Waterfront. Alla sjunger live och ackompanjeras av en professionell orkester och kör som också uppträder live.
Läs mer om festivalen här!

Vad ska du göra för att vara med och tävla?

Skriv en kommentar på hur du taggar till inför en festival. Du kanske dansar till din favvolåt, sjunger högt, eller poppar popcorn. Oavsett vill vi ha ditt tips! Svaret skriver du i inlägget på Facebook eller Instagram. Sista tävlingsdagen är den 27e juli och vinnaren utses den 1a augusti.

 

Villkor
Vinsten består av 2 stycken biljetter till finalen av Funkisfestivalen till ett värde av 300 kr – 600 kr. Vinsten går inte att överklaga och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. En jury på Plusfamiljen kommer utse en vinnare när tävlingen är avslutad. Sista dagen för att delta är den 27e juli och vinnaren utses den 1a augusti. Tävlingen är inte på något sätt är sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook eller Instagram. För att tävla måste du inneha en fullständig version av Facebook eller Instagram.

 

LYCKA TILL!

Denna webbplats använder cookies

Vi bakar lite kakor som du gärna får acceptera, detta för att vi vill utveckla vår hemsida och service till det bättre. Utan kakor är detta inte möjligt, hjälp oss att bli bättre! ❤ Informationen identifierar i huvudsak inte dig direkt utan används huvudsakligen för att få webbplatsen att fungera som du förväntar dig.