Plusfamiljen funkisfestivalen 2024 tävlingsregler

Tävling

Nu har du chansen att vinna 2 stycken biljetter till finalen av Funkisfestivalen på Stockholm Waterfront, den 15e juni!

Funkisfestivalen är Sveriges största sångtävling för personer över 15 år med olika sorter av kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Tävlingen hölls i Stockholm första gången år 2011 och har vuxit varje år sedan dess. Det är nu en nationell tävling med semifinaler och final. Varje kommun som deltar har en egen deltävling för att utse sin representant.

Alla artister sjunger live, den låt de själva valt, och backas upp av en professionell orkester med kör. Funkisfestivalen blandar det bästa från olika håll och får ett härligt evenemang med bara vinnare.

Lär mer om Funkisfestivalen här!

Vad ska du göra för att vara med och tävla?

Följ Plusfamiljen på Instagram/Facebook och kommentera den emoji som du tycker symboliserar mest fest och festival. Emojin skriver du i inlägget på Facebook eller Instagram. Sista tävlingsdagen är den 15e maj och vinnaren utses i kommentarsfältet efter det.

 

Villkor
Två vinnare kommer utses och vinsten består av 2 stycken biljetter per vinnare till finalen av Funkisfestivalen, till ett värde av 300 kr – 600 kr per vinst. En jury på Plusfamiljen kommer utse en vinnare när tävlingen är avslutad. Sista dagen för att delta är den 15e maj och vinnaren utses i kommentarsfältet efter det. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook eller Instagram. För att tävla måste du inneha en fullständig version av Facebook eller Instagram. Vinsten går inte att överklaga och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

LYCKA TILL!

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️