Yaquelin berättar

Vad är det bästa med att arbeta som personlig assistent och vad finns det för utmaningar?

Det allra bästa med att jobba som personlig assistent är all kärlek och uppskattning man får på sin arbetsplats. Jag har under många år varit med samma kund och jag har lärt mig massor under dessa år och ingen dag är den andra lik vilket gör jobbet ännu roligare.
Man får möjligheten att uppleva saker tillsammans med sin kund och dela alla känslor med varandra och även finns där. Jag trivs mycket bra med att finnas till hands, inte enbart för min kund men också för hans familj. Jag känner mig hemma på min arbetsplats.

Den största utmaning skulle jag nog säga är att man ibland har sina personliga problem och att man måste komma ihåg att det är okej att inte alltid vara på topp. Detta går ju lite hand i hand med mitt tidigare svar för även fast man inte alltid är på sitt allra bästa humör får min arbetsplats mig att må bra så det blir som att ens problem försvinner när man väl är på plats tillsammans med sin kund. Därför är det också super viktigt med bra kollegor och att alltid försöka göra sitt bästa oavsett vad.

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️