Oscar berättar

Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent och vad finns det för utmaningar?

Det som jag tycker är bäst med mitt jobb som assistent är relationen som man bygger med sin kund och få vara med i både svåra och roliga perioder i dens liv. Även att jobba som assistent är så flexibelt och ingen dag är sig lik! För min egen del känns det viktigt att kunna hjälpa andra människor så att vardagen blir så lätt som möjligt. Jag känner själv att jag utvecklats väldigt mycket som människa sedan jag började jobba som assistent och fått en helt annan förståelse för problem som finns i vårt samhälle, samt att jag blivit mer lösningsorienterad.

Utmaningen med mitt jobb som assistent kan vara att vända ett problem till något positivt men med bra samarbete och kommunikation med kund så löser sig problemen oftast väldigt fort.

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️