Oscar berättar

Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent och vad finns det för utmaningar?

Det som jag tycker är bäst med mitt jobb som assistent är relationen som man bygger med sin kund och få vara med i både svåra och roliga perioder i dens liv. Även att jobba som assistent är så flexibelt och ingen dag är sig lik! För min egen del känns det viktigt att kunna hjälpa andra människor så att vardagen blir så lätt som möjligt. Jag känner själv att jag utvecklats väldigt mycket som människa sedan jag började jobba som assistent och fått en helt annan förståelse för problem som finns i vårt samhälle, samt att jag blivit mer lösningsorienterad.
.
Utmaningen med mitt jobb som assistent kan vara att vända ett problem till något positivt men med bra samarbete och kommunikation med kund så löser sig problemen oftast väldigt fort.
Denna webbplats använder cookies

Vi bakar lite kakor som du gärna får acceptera, detta för att vi vill utveckla vår hemsida och service till det bättre. Utan kakor är detta inte möjligt, hjälp oss att bli bättre! ❤ Informationen identifierar i huvudsak inte dig direkt utan används huvudsakligen för att få webbplatsen att fungera som du förväntar dig.