Jobba som personlig assistent

Thomas berättar

Hej på dig! vem är du och hur är det egentligen att jobba som personlig assistent i Plusfamiljen?

”Thomas heter jag och har jobbat som personlig assistent i 7 år, det senaste året i Plusfamiljen.  Jag har alltid försökt att följa mottot ”möt som du vill bli bemött” och hittills har det fungerat bra! För mig är det viktigt att kommunikationen med den jag arbetar med är i fokus och sedan utgår jag från det när man jobbar ihop. Det är också viktigt att kunden trivs med mig och jag trivs med dem. För då är resten av mindre betydelse och allt går att lösa.

Plusfamiljen ser både till kunden och den anställdes bästa. De sköter de administrativa regelverk och klargör på ett precist sätt vad de förväntar sig av mig och vad jag kan förvänta mig av dem. Jag känner att jag har dem i ryggen hela tiden vilket är en stor trygghet för mig! Jag känner mig sedd av min arbetsgivare och så har det inte alltid varit på tidigare arbetsplatser. Nu känner jag aldrig oro när jag går till jobbet! Och så har jag väldigt roligt också!”

Våra värderingar

Att jobba som assistent i Plusfamiljen innebär att man är del av något större. Vårt jobb handlar i första hand om att göra skillnad för människor som behöver det som mest. Oavsett vilken yrkesroll du har inom Plusfamiljen är detta något som utmärker oss i vårt sätt att jobba och vår gemenskap.

Våra värderingar präglar inte bara vårt löfte till kunden. Det genomsyrar även hur vi förhåller oss till varandra och vår vision som arbetsgivare. Som arbetsgivare är vi engagerade i varje medarbetare, vi lyssnar, agerar och bryr oss genuint om dig och ditt perspektiv. Som medarbetare är du delaktig i vad som händer i organisationen och har möjlighet att påverka utifrån din yrkesroll. Det vi skapar tillsammans är en organisation som lever sina värderingar -inifrån och ut.

Är du sugen på att jobba som personlig assistent hos oss? Skicka in en spontanansökan här!

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️