jobba som personlig assistent

Ellie Berättar

Hej Ellie! Vad är det bästa med att jobba som personlig assistent tycker du?

”Jag har har jobbat som personlig assistent på Plusfamiljen sedan augusti 2018, men som personlig assistent i 10 år och kan säga att Plusfamiljen är det bästa bolaget jag har varit anställd hos. Det känns verkligen som en extra familj. De lyssnar på riktigt till kundens behov men också till assistenterna. En av de viktigaste sakerna för mig i mitt yrke är att på riktigt kunna lyssna på varje individs behov. Vi är alla unika och på olika resor i livet. Men ändå sitter vi alla i samma båt. När jag inte jobbar som personlig assistent jobbar jag med att ge terapeutiska massager. Jag praktiserar även yoga, meditation och dans”.

Våra värderingar

Att jobba som assistent i Plusfamiljen innebär att man är del av något större. Vårt jobb handlar i första hand om att göra skillnad för människor som behöver det som mest. Oavsett vilken yrkesroll du har inom Plusfamiljen är detta något som utmärker oss i vårt sätt att jobba och vår gemenskap.

Våra värderingar präglar inte bara vårt löfte till kunden. Det genomsyrar även hur vi förhåller oss till varandra och vår vision som arbetsgivare. Som arbetsgivare är vi engagerade i varje medarbetare, vi lyssnar, agerar och bryr oss genuint om dig och ditt perspektiv. Som medarbetare är du delaktig i vad som händer i organisationen och har möjlighet att påverka utifrån din yrkesroll. Det vi skapar tillsammans är en organisation som lever sina värderingar -inifrån och ut.

Är du sugen på att jobba som personlig assistent hos oss? Skicka in en spontanansökan här!

Denna webbplats använder cookies

Vi bakar lite kakor som du gärna får acceptera, detta för att vi vill utveckla vår hemsida och service till det bättre. Utan kakor är detta inte möjligt, hjälp oss att bli bättre! ❤ Informationen identifierar i huvudsak inte dig direkt utan används huvudsakligen för att få webbplatsen att fungera som du förväntar dig.