Elias plusfamiljen

Elias berättar

Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent och vad finns det för utmaningar?

Det bästa med mitt jobb som assistent är framförallt att få hänga med min kund. Jag känner mig lyckligt lottad som varje arbetsdag får möta en kille som har så mycket livsglädje och så lite bekymmer. Tillsammans nördar vi över filmer och serier samt får varandra att skratta över diverse fånerier. Det finns med andra ord mycket glädje på arbetsplatsen.

En utmaning som jag tror berör de flesta som jobbar som personlig assistent är att inte ta lika mycket plats som man hade gjort inom ett annat arbetsområde. Då arbetet i många fall inte heller innefattar kollegor så blir det extra viktigt att värna om sitt sociala liv utanför arbetet och att absolut inte bli formad av sin roll på arbetsplatsen.

 

Denna webbplats använder cookies

Vi bakar lite kakor som du gärna får acceptera, detta för att vi vill utveckla vår hemsida och service till det bättre. Utan kakor är detta inte möjligt, hjälp oss att bli bättre! ❤ Informationen identifierar i huvudsak inte dig direkt utan används huvudsakligen för att få webbplatsen att fungera som du förväntar dig.