Camilla berättar

Vad är det bästa med att arbeta som personlig assistent och vad finns det för utmaningar?

Det bästa med att jobba som assistent är att det är ett flexibelt arbete och att man får arbeta nära andra människor.

Det är också den största utmaningen med jobbet. Att kunna separera och dela upp. Man arbetar så nära människor och deras familjer att man alltsom oftast blir en del av dem. Vilket i vissa konstellationer fungerar alldeles utmärkt och i vissa blir det katastrof. Det ger mycket energi men är också dränerande i perioder att vara en del av några/någon annans liv så intensivt.  Så man måste lära sig att hushålla med den energin arbetet faktiskt ger. 

Jag har tyvärr inga strategier för hur man bör eller inte bör förhålla sig till arbetet i sig. Jag är en kameleont, så man kan slänga in mig lite varstans och det kommer fungera för att jag läser av situationen och anpassar mig därefter. 

Denna webbplats använder cookies

Vi bakar lite kakor som du gärna får acceptera, detta för att vi vill utveckla vår hemsida och service till det bättre. Utan kakor är detta inte möjligt, hjälp oss att bli bättre! ❤ Informationen identifierar i huvudsak inte dig direkt utan används huvudsakligen för att få webbplatsen att fungera som du förväntar dig.