Ayaan berättar

Vad är det bästa med att arbeta som personlig assistent och vad finns det för utmaningar?

Det bästa med att vara personlig assistent är nog att få kunna hjälpa andra men speciellt flickan jag jobbar hos. Varje dag är som en bergochdalbana, ibland går det upp och ibland går det ner men varje åktur är superkul. Det är väldigt belönande att få vara där för någon annan och verkligen finnas där. Jag har genom mitt jobb fått träffa nya människor varje dag och fått utvecklas som person. Mitt jobb ger mig verkligen möjligheten att få testa ut min svenska varje dag och förbättra mig. Men det allra bästa med mitt jobb är nog att få se en sån positiv och sprallig tjej varje dag.

En utmaning i början var nog att kunna förstå henne och hennes begär men med tid har jag kunnat anpassa mig och nu vet jag exakt vad hon vill ha. Den utveckling har varit jättefin att vara med om.

 

Denna webbplats använder cookies

Vi bakar lite kakor som du gärna får acceptera, detta för att vi vill utveckla vår hemsida och service till det bättre. Utan kakor är detta inte möjligt, hjälp oss att bli bättre! ❤ Informationen identifierar i huvudsak inte dig direkt utan används huvudsakligen för att få webbplatsen att fungera som du förväntar dig.