Ayaan berättar

Vad är det bästa med att arbeta som personlig assistent och vad finns det för utmaningar?

Det bästa med att vara personlig assistent är nog att få kunna hjälpa andra men speciellt flickan jag jobbar hos. Varje dag är som en bergochdalbana, ibland går det upp och ibland går det ner men varje åktur är superkul. Det är väldigt belönande att få vara där för någon annan och verkligen finnas där. Jag har genom mitt jobb fått träffa nya människor varje dag och fått utvecklas som person. Mitt jobb ger mig verkligen möjligheten att få testa ut min svenska varje dag och förbättra mig. Men det allra bästa med mitt jobb är nog att få se en sån positiv och sprallig tjej varje dag.

En utmaning i början var nog att kunna förstå henne och hennes begär men med tid har jag kunnat anpassa mig och nu vet jag exakt vad hon vill ha. Den utveckling har varit jättefin att vara med om.

 

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️