Plusfamiljen assistentgrupp

Assistentgrupp berättar!

En assistentgrupp på 10 stjärnor har berättat vad de tycker att de gör bra tillsammans och vad de vill tipsa andra assistentgrupper.

Just nu känns vi som en otroligt bra grupp, vi samarbetar bra, vi lyssnar på varandra och vi har kul ihop. Vi är väldigt raka och måna om varandra som kollegor. Den positivitet vi har genomsyrar verkligen i vårt jobb och till vår kund. En sak som vi gör väldigt bra är vår kommunikation. Vi dokumenterar bra och noggrant, vilket leder till att nästa person kan börja sitt pass utan några konstigheter eller missförstånd. I vår dokumentation är det mycket hjärtan och smileys, det lilla gör mycket. Dessutom hjälper vi vandra utan att man har frågat. Till exempel så kan en person göra något passet innan för att underlätta för den som kommer efteråt. Det är sådana saker som gör så mycket för helheten som grupp. Självklart utgår vi alla alltid från kundens behov och vi jobbar hela tiden för att behålla den kvalitet vi har till vår kund.

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️