Rekryteringsdag personlig assistent

Rekryteringsdag i Stockholm

Vill du vara med och förändra?
Familjeföretaget Plusfamiljen har sedan 2010 levererat personlig assistans med ett helhetsgrepp. Våra kunder finns över hela Sverige och i alla åldrar. Hos oss är det självklart att ge varje människa rätten att leva sitt liv efter sin dröm.

Är du på jakt efter det perfekta sommarjobbet? 

Vill du göra något meningsfullt i sommar? Som att göra sommaren fantastisk för någon av våra härliga kunder. Nu söker vi personliga assistenter både till sommarvikariat och till fasta schemarader i varierande omfattning. Ingen tidigare erfarenhet krävs, vi letar efter “rätt person” 

Låter det här som något för dig? Då tycker vi att du ska komma till våran öppna rekryteringsdag!  

Tisdagen den 12/4 kommer vi på Plusfamiljen ha en helt öppen rekryteringsdag på vårt kontor på Södermalm. Det innebär att du kommer precis som du är, du får en chans att presentera dig och berätta lite mer för oss vem just du är, och självklart får vi en chans att berätta för dig vilka vi är!  

Tiderna för dagen: 
09.00-16.00  

Adress: 
Magnus Ladulåsgata 22
11866 Stockholm 

Intervjun kommer att vara ungefär 20 minuter lång och vi söker just nu ett flertal assistenter för sommarvikariat och fasta schemarader hos våra kunder i Stockholm med omnejd.  

Självklart får du gärna ta med dig aktuellt belastningsregister samt eventuella referensbrev eller annat som du kan tycka är av värde!  

VIKTIGT : Plusfamiljen har som krav att man tagit minst två doser av covid-19 vaccinet. Du kommer att få visa upp ditt vaccinationsintyg för att bli aktuell för tjänsten.  

Vill man så kan man föranmäla sig och får då en fast tid för en kort intervju, eller undrar du något innan? Kontakta: caroline.kolbjer@plusfamiljen.se eller ida.durge@plusfamiljen.se. 

Kanske är det just du som blir vår nya kollega!  

Välkommen önskar vi alla på Plusfamiljen.  

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️