rekryteringsdag i Dorotea personlig assistent

Rekryteringsdag Dorotea

Kanske är det dags för just dig att hitta nya utmaningar i livet, kanske har du funderat på hur det skulle vara att arbeta sida vid sida med någon som även kommer att förändra ditt liv, kanske är du redan assistent idag men söker nya utmaningar? Då tycker vi att du ska komma till våran öppna rekryteringsdag! 

Onsdagen den 20 mars kommer vi på Plusfamiljen ha en helt öppen rekryteringsdag med kortare intervjuer (cirka 20 min) i Dorotea. Det innebär att du kommer precis som du är, du får en chans att presentera dig och berätta lite mer för oss vem just du är, och självklart får vi en chans att berätta för dig vilka vi är! Vi söker både hel- och deltid, vikarier samt sommarvikarier.

Tiderna för dagen:
10.00-17.00 (Lunchstängt 12:00-13:00)

Adress:
Medborgarhuset (MB-huset Byvägen 5)
917 32 Dorotea

Att tänka på:
Du får gärna ta med CV/personligt brev, legitimation samt belastningsregister (registret heter: kontrollera egna uppgifter). Alla tjänster är med omedelbar start, men det går även bra att börja senare om man är rätt kandidat.

Vem kunden är:
Vår kund är en härliga 15-årig kille som bor i Dorotea tillsammans med sin familj. Han har epilepsi, sondmatas och har diabetes vilket gör att han behöver någon som är vid hans sida hela tiden.

Vem vi söker:
Tidigare erfarenhet av sondmatning och diabetes är en fördel, men inget krav. Vi på Plusfamiljen erbjuder utbildning efter behov.
Du måste vara minst 18 år gammal.

Detta är en assistentgrupp under uppbyggnad och vi är måna om att hitta rätt personer som kan bidra till en bra arbetsplats och en härlig arbetsmiljö.

 

Vill man så kan man föranmäla sig och får då en fast tid för en kort intervju, eller undrar du något innan?
Kontakta kundansvarig Alexander: mejla till alexander@plusfamiljen.se eller ring till 073 255 58 11.

Hoppas vi ses!

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️