Öppen rekryteringsdag!

Vill du vara med och förändra?

Familjeföretaget Plusfamiljen har sedan 2010 levererat personlig assistans med ett helhetsgrepp. Våra kunder finns över hela Sverige och i alla åldrar. Hos oss är det självklart att ge varje människa rätten att leva sitt liv efter sin dröm. Att jobba inom Plusfamiljen innebär att vara en del av något större, vårt arbete handlar i första hand om att göra skillnad för människor som behöver det som mest. Oavsett vilken yrkesroll du har hos oss, är det något som utmärker oss i både vårt sätt att jobba och vår gemenskap.

Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen till en härligare plats! Vill du vara med på den resan?

Kanske är det dags för just dig att hitta nya utmaningar i livet, kanske har du funderat på hur det skulle vara att arbeta sida vid sida med någon som även kommer att förändra ditt liv, kanske är du redan assistent idag men söker nya utmaningar?
Då tycker vi att du ska komma till våran öppna rekryteringsdag!

Fredagen den 12 november kommer vi på Plusfamiljen ha en helt öppen rekryteringsdag! Det innebär att du kommer precis som du är, du får en chans att presentera dig och berätta lite mer för oss vem just du är, och självklart får vi en chans att berätta för dig vilka vi är!

Tiderna för dagen:
9.00-16.00

Adress:
Magnus Ladulåsgatan 22
118 66 Stockholm

Intervjun kommer att vara ungefär 20 minuter lång och vi söker just nu ett flertal assistenter för både fast schema samt vikarier i hela Stockholmsområdet samt Norrtälje.

Självklart får du gärna ta med dig aktuellt belastningsregister samt eventuella referensbrev eller annat som du kan tycka är av värde!

Vill man så kan man föranmäla sig och får då en fast tid för en kort intervju. Detta gör man till: info@plusfamiljen.se.

Kanske är det just du som blir vår nya kollega! 🌟
Välkommen önskar vi alla på Plusfamiljen.

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️