Plusfamiljen personlig assistans assistansens dag

Assistansens dag

Den 4 juni firar vi Assistansens dag!

Den 4 juni firar vi Assistansens dag, en dag för att uppmärksamma den otroliga betydelse personlig assistans har för många människor. Personlig assistans ger människor med funktionsnedsättningar möjlighet att leva ett självständigt och värdigt liv, på deras egna villkor.

Innan LSS-reformen var livet för funktionsnedsatta betydligt mer utmanande. Tack vare reformen och våra fantastiska assistenter har livskvaliteten för dessa individer höjts avsevärt. Vi på Plusfamiljen arbetar dagligen för att skapa trygghet, värme och glädje för våra kunder.

Vi är djupt tacksamma för det förtroende vi får från våra kunder och för det engagemang våra assistenter visar varje dag. Det har hänt mycket positivt under de senaste 30 åren, men vi strävar alltid efter att göra mer. Låt oss fira och hedra de insatser som görs varje dag för att förbättra livskvaliteten för så många!

Tillsammans skapar vi möjligheter och ett bättre liv för alla ❤️

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️