Meny

Personstöd

När samhällets tjänster inte räcker till för en fungerande och meningsfull vardag har vi personstöd. Det kan vara du själv som behöver stöd eller du som anhörig till ett barn, tonåring, vuxen eller senior med ett stort behov av omsorg. Vi finns här som stöd, som det extra pluset i familjen.

Vad gör vi?

En funktionsvariation eller sjukdom kan göra att vardagen blir tuff och utmanande. För att orka finnas för dina närstående kan man behöva avlastning och stöd. Här vet vi av egna erfarenheter att samhällets resurser är begränsade. Vi finns här för er genom att tillsammans skräddasy ett upplägg som fungerar för just er. Det kan handla om en närstående som har drabbats av exempelvis Parkinson eller demens och du som anhörig behöver finnas där som stöd både psykiskt och fysiskt. Det kan vara en vuxen med en medfödd eller förvärvad hjärnskada som behöver hjälp och aktivering i sin vardag. Ett barn eller tonåring kan ha en npf-diagnos, cp-skada eller annan funktionsvariation. Hen kanske mår dåligt, är utåtagerande, hemmasittande eller på annat sätt behöver mycket stöd och där du som anhörig har ett stort och energikrävande ansvar. Vi hittar en stödperson till just er för att ni ska få en fungerande och meningsfull vardag – för hela familjen!

Hur går det till?

Tillsammans tar vi fram ett upplägg för stöd och avlastning för att ni ska få en fungerade och meningsfull vardag. Vi anställer en stödperson utifrån era behov med rätt kompetens och framförallt rätt personlighet, allt för att ni ska känna er trygga och lyssnade på. Stödpersonen finns där för er vid bestämda dagar och tider, till exempel 3 gånger i veckan, 3 timmar per gång. Vi vill finnas för er som det extra pluset i familjen.

För vem?

Det kan vara du själv som behöver stöd eller du som anhörig till ett barn, tonåring, vuxen eller senior med ett stort behov av omsorg. Det kan finnas en funktionsvariation eller sjukdom hos en närstående som gör att livet blir tufft och som leder till brist på egentid och återhämtning.

Personstöd barnPersonstöd tonåringPersonstöd vuxen 


Här kan du läsa hur det går till att bli kund hos oss, eller kontakta oss direkt för pris och mer information

Denna webbplats använder cookies

Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera så som du förväntar dig. Informationen identifierar inte dig och vi säljer aldrig vidare några uppgifter. Uppgifterna används för att utveckla vår hemsida och service till det bättre. Tack för att du hjälper oss ❤️