Plusfamiljen_AnneLi

Anne-Li Lodén

vd

010 206 58 07

anneli.loden@plusfamiljen.se

Hej! Jag heter Anne-Li och är vd på Plusfamiljen. I 12 år har vi jobbat för att våra kunder ska leva ett fullt liv och inte bara överleva dagen och jag är så stolt över alla våra fantastiska medarbetare som gör det möjligt varje dag! Min insyn som anhörig hjälper mig också att ha full förståelse för komplexiteten som personlig assistans faktiskt innebär. Annat jag är ruskigt bra på - Alfapet, måla väggar och hitta loppisfynd! Hör gärna av dig om du har frågor eller om du är sugen på ett parti wordfeud!

Plusfamiljen_Jessica

Jessica Boman

verksamhetschef

010 206 92 01

jessica.boman@plusfamiljen.se

Jag heter Jessica och är Verksamhetschef på Plusfamiljen. Sedan 1 oktober 2017 har jag haft den stora lyckan att jobba på Plusfamiljen. Jag har jobbat med personlig assistans i 15 år och min resa inom personlig assistans startade just som personlig assistent. Innan dess har jag bland annat jobbat med outsourcing/bemanning och olika former av chefsuppdrag, jag har också arbetat en hel del med träning av olika slag. I botten är jag vidareutbildad undersköterska och mitt hjärta för människan är det som fortfarande är min stora låga. Personlig assistans för mig är att få vara med att förändra världen. För när vi får vara en del av att förändra världen, det är då vi gör skillnad på riktigt! Förutom min passion för mitt arbete så är just träning det som är min glöd i livet. Jag har mottot "ju längre, desto bättre", att få använda kroppen och se vad den klarar av är en av dom häftigaste sakerna i livet. Sen är såklart min tre vuxna barn mina allra största hjärtan här i livet. Så vill du få lite träningstips eller prata om vad Plusfamiljen kan göra just för dig, då är jag bara ett samtal bort!

Plusfamiljen_Caroline

Caroline Kolbjér

kundansvarig

010 206 92 22

caroline.kolbjer@plusfamiljen.se

Jag heter Caroline och är kundansvarig på Plusfamiljen. 2012 började jag på Plusfamiljen. Jag har jobbat med personlig assistans på olika sätt i 20 år. Min första kontakt med personlig assistans fick jag när jag kombinerade studier på högskolan med att jobba som personlig assistent. Efter mina studier i socialantropologi och psykologi har jag huvudsakligen jobbat administrativt med personlig assistans men också erfarenhet av några år som samordnare inom hemtjänsten. Personlig assistans handlar för mig om att skapa möjligheter för att alla ska få leva ett kvalitativt liv oavsett fysiska och psykiska förutsättningar. För mig är individen i fokus, kund, anhörig och assistent, känner alla sig hörda och sedda så har vi receptet på en personlig och mänsklig assistans. Avkoppling för mig är en ledig helg med mina 3 barn och man med härliga middagar och trädgårdsfix (saknar dock totalt gröna fingrar) Så vill du få tips på en härlig helgmiddag, ge mig dina bästa trädgårdstips eller kanske prata personlig assistans så är jag bara ett samtal bort.

Plusfamiljen_Ellen

Ellen Asker Feldt

marknadsansvarig

073 376 52 02

ellen@plasfamljen.se

Hej! Jag heter Ellen och började på Plusfamiljen nu i september 2021. Jag har arbetet med marknadsföring i olika branscher sedan jag tog examen 2014, bland annat med bröd och glasögon. Att nu få arbeta nära människan och rätten att leva sitt liv fullt ut, är något som står mig varmt om hjärtat. Förutom min passion att få varumärken att växa älskar jag att resa och upptäcka nya saker och platser. Jag har till och med rest jorden runt och mitt andra hem ligger i Provence. Vill du prata resor eller tipsa om saker jag bara måste uppleva, då vet du vart jag finns.

Plusfamiljen_frasse

Frans ”Frasse” Ferdinand

Jag heter Frans men alla kallar mig Frasse. Jag är en Bischon Frisé och är 7 månader gammal. Jag älskar att springa runt och leka, både med nya och gamla kompisar. Det är väldigt mysigt att vara på kontoret ibland även om jag föredrar att hänga på landet och leka runt i gräset. Hoppas vi ses!

Denna webbplats använder cookies

Vi bakar lite kakor som du gärna får acceptera, detta för att vi vill utveckla vår hemsida och service till det bättre. Utan kakor är detta inte möjligt, hjälp oss att bli bättre! ❤ Informationen identifierar i huvudsak inte dig direkt utan används huvudsakligen för att få webbplatsen att fungera som du förväntar dig.